Meet Daan

NAW’tje

(Bij)naam: Daan, maar Mark is ook goed.

Jaren jong: 29

Woonplaats: Nijmegen

Studie: Communicatie

Previous job: E-commerce specialist, maaarrr daarvoor al een medewerker van IKONS.

 

Get to know each other

Verslaafd aan: Mijn telefoon, zonder dat ik er wat zinnigs mee doe.

Guilty food pleasure: Met een goede whisky kun je mij heel blij maken. Wat betreft eten dan moet ik toch bekennen dat ik meer McDonald’s restaurants van binnen heb bekeken dan menig mens.

Song to sing in the shower: ik ben een stille doucher. Mij zal je echt nooit horen zingen. Of naja... misschien tijdens een avondje in de karaokebar durf ik nog wel eens een liedje mee te schreeuwen. 

Jouw alltime favorite movie: The Wolf of Wallstreet

Favo weekendactiviteit: Op een heerlijke zomerse dag in de buitenlucht ben ik het liefst te vinden op een festival met een koud speciaalbiertje in de hand.

Sport of hobby: (zaal)voetbal, padel, tennis of squash en af en toe fitness, maar alles wel op zeer amateuristisch niveau.

Vrijmibo drankje: Geef mij maar een speciaalbiertje

Bovenaan je bucketlist: Een rondreis door Zuid-Amerika

Dream job: Een combinatie van werkzaamheden, waarbij ik creatief kan zijn, leiding kan geven en misschien een eigen koffietentje kan runnen in de rest van de tijd.

#1 social media kanaal: Instagram

Marketing life hack: Alle AI-tools met in het bijzonder de meest besproken van dit moment: ChatGPT

Waarvoor moeten onze opdrachtgevers jou bellen (of niet)?

  • Zeker voor: Opdrachten waarbij van mij verwacht wordt om creatief te kunnen denken en waarin ik in een team met enthousiaste mensen kan samenwerken. 

  • Beter niet: opdrachten waarbij ik voornamelijk alleen werk, het niet of nauwelijks gewaardeerd wordt om buiten de lijntjes te kleuren en als ik alleen maar data moet gaan analyseren.

Wat hoop je nog te ontwikkelen binnen IKONS?

Voor mij is het belangrijk om op meerdere vlakken sterker en professioneler te worden. Ik zou mijn presentatie skills willen verbeteren, betere teksten willen schrijven en meer werken met beeld en geluid. Uiteindelijk zie ik het voor me om leiding te geven of trainingen te geven op gebied van communicatie.

Vorige
Vorige

In 4 stappen jouw eigen AR filter

Volgende
Volgende

Ode aan de hop: waarom guerrilla-plafondplaten door 4 Brabantse steden?