MEET Our Team

 

marlou

Ingeburgerde Brabantse, maar Limburger in hart en nieren. Verslaafd aan Instagram, maar kan niet zonder offline contacten. Een gemiddeld weekend bestaat uit crossfit, food & wine en oude R&B hitjes.

Drinkt haar koffie graag met een half suikertje en een beetje melk.

Robbert - trainee

Bourgondische Nijmegenaar met Brabants-Italiaanse roots. Is in zijn vrije tijd vaak op of naast het volleybalveld te vinden. Steekt zijn muziek(wan)smaak en -kennis niet onder stoelen of banken.

Drinkt zijn koffie gewoon zwart of vóór 11.00 uur in cappuccinovorm.

ERIK

Dol op zijn dochters. Bewaart de kalmte tussen het gekakel. Kent kunst en veel feiten, need-to-know en nice-to-know. Koning patroondoorbreking. Vindt en verbindt expertise.

Drinkt koffie uit zijn eigen über hippe meeneembeker.

MARRIGJE

Deze bezige bij organiseert, verbindt en brengt graag zaken tot stand. Bedenkt efficiënte strategieën. Verwondert zich over technologie en menselijke interactie. Houdt niet van stil zitten, behalve in het weekend.

Drinkt het zwarte goud zo sterk en bitter mogelijk.

KEANU - TRAINEE

Duizendpoot met dito aantal interesses: van muziek tot crossfit. Naast content marketing ook gek op organiseren en grafische vormgeving. Van origine Limburgse, maar carnaval ontvlucht naar boven de rivieren.

Drinkt graag espresso, maar zwicht zo nu en dan ook voor een latte.

EVIE

Woont hartje Strijp-S in de allermooiste loft van Eindhoven. Houdt van lekker eten, maar niet van koken. Heeft serieuze FOMO als het gaat om feestjes en is nog wel even zoet met haar travel bucketlist.

Drinkt latte macchiato of groene thee uit een groot glas.

Silvia Verhoose- Projectmanager IKONS

Silvia

Creatief communicatiedier. Creëert orde in chaos en vindt snel de rode draad. Hoofd in de wolken, ogen en oren wagenwijd open, niet op ’t mondje gevallen. Houdt van bootcamp en chocolade. 

Drinkt thee uit grote mokken, vindt fruitsmaken vies.

Sarah - trainee

Meisje van boven de rivieren maar een échte liefde voor het leven onder de rivieren. Zingt overal waar zij gaat en is niet vies van een festivalletje hier en daar. Met een voorliefde voor muziek en creativiteit kan zij overal wel haar ei kwijt. 

Drinkt de koffie zo gewoon mogelijk.

CArma-e1570112662525.jpg

Carla

Nijmeegse fitgirl. Houdt van obstacle runs en gaat het liefst elke week met haar zoontje naar het zwembad. Ziet het als hobby om mensen aan elkaar voor te stellen. Is verslaafd aan podcasts en houdt van een goed gesprek.

Drinkt schaamteloos cappuccino met havermelk.

Amber Vrosch- Junior Content Marketeer

AMBER - trainee

Als Groninger gestrand in Noord-Brabant. Heeft veel positieve energie en vindt het heerlijk om bezig te zijn. Houdt van festivals, terrassen en reizen. Is (een beetje) verslaafd aan YouTube en deinst niet terug voor een paar goede conspiracy theories. 

Drinkt flat whites en zwarte koffie. 

JANA

Maakt verre reizen en bijbehorende jaloersmakende fotoboeken en video’s. Wordt blij van een strakke planning, maar houdt graag ruimte voor spontaniteit. Altijd in voor een goed gesprek en dito glas wijn.

Drinkt kruidenthee, het liefst zo heet mogelijk.

SANNE

Dorpsmeisje gone city-girl. Organisatietalent van jongs af aan met oog voor detail. Gaat het liefst af van de gebaande paden. Swingt graag op zomerse latin vibes en is stiekem een beetje verslaafd aan Spaanse Netflixseries.

Drinkt haar cappuccino uit een enorme kop.

Marlien Schuttenbeld

MARLIEN - TRAINEE

Nieuwsgierige sportieveling. Gaat altijd voor goud. Organisatietalent en weet van doorpakken. Dol op groene planten, is alleen haar groene vingers wel eens kwijt.

Drinkt cappuccino of latte machiatto met een dikke schuimlaag maar is ook te porren voor verse muntthee.