MEET Our Team

 
IKONS_2019019.jpg

JANA

Maakt verre reizen en bijbehorende jaloersmakende fotoboeken en video’s. Wordt blij van een strakke planning, maar houdt graag ruimte voor spontaniteit. Altijd in voor een goed gesprek en dito glas wijn.

Drinkt kruidenthee, het liefst zo heet mogelijk.

marlou

Ingeburgerde Brabantse, maar Limburger in hart er nieren. Verslaafd aan Instagram, maar kan niet zonder offline contacten. Een gemiddeld weekend bestaat uit crossfit, food & wine en oude R&B hitjes.

Drinkt haar koffie graag met een half suikertje en een beetje melk.

IKONS_2019016.jpg

ERIK

Dol op zijn dochters. Bewaart de kalmte tussen het gekakel. Kent kunst en veel feiten, need-to-know en nice-to-know. Vindt en verbindt expertise.


Drinkt koffie uit zijn eigen meeneembeker.

7D6A3270.jpg

SANNE

Dorpsmeisje gone city-girl. Organisatietalent van jongs af aan met oog voor detail. Gaat het liefst af van de gebaande paden. Swingt graag op zomerse latin vibes. 

Drinkt haar cappuccino uit een enorme kop..

IKONS_2019003.jpg

ANIEK

Geboren en getogen Eindhovense ontdekt graag andere inspirerende steden. Social media queen beïnvloedt influencers. Kent alle hippe hotspots voor een fashionable outfit.

Drinkt thee in smaken wisselend met de seizoenen..

IKONS_2019040.jpg

EVIE

Woont hartje Strijp-S in de allermooiste loft van Eindhoven. Houdt van lekker eten, maar niet van koken. Heeft serieuze FOMO als het gaat om feestjes en is nog wel even zoet met haar travel bucketlist.

Drinkt latte macchiato of groene thee uit een groot glas.

Anne_1200x628.jpg

Anne

Komt oorspronkelijk uit Kaatsheuvel. Maakt graag sprookjes waar door storytelling en contentcreatie. Af en toe een echte tech nerd, maar vaker een hele fanatieke voetbalster.

Lust geen koffie, drinkt thee zonder suiker.

IKONS_2019007.jpg

MARRIGJE

Deze bezige bij organiseert, verbindt en brengt graag zaken tot stand. Bedenkt efficiënte strategieën. Verwondert zich over technologie en menselijke interactie. Houdt niet van stil zitten, behalve in het weekend.

Drinkt het zwarte goud zo sterk en bitter mogelijk.

IKONS_2019011.jpg

Silvia

Creatief communicatiedier. Creëert orde in chaos en vindt snel de rode draad. Hoofd in de wolken, ogen en oren wagenwijd open, niet op ’t mondje gevallen. Houdt van bootcamp en chocolade. 

Drinkt thee uit grote mokken, vindt fruitsmaken vies.