Meet Jorn

Hi! Mijn naam is Jorn Lentjes en ik ben dit - nu al turbulente - jaar gestart met een nieuwe uitdaging bij IKONS. Het flexibele, nieuwsgierige en specialistische karakter van IKONS spreekt mij ontzettend aan. Daarnaast ben ik enthousiast over het programma van de IKONS Content Academy. Ik kan niet wachten om hier vanaf februari aan deel te nemen.

Met mijn Master Marketing Management op zak start ik bij IKONS. Een van de onderwerpen die ik interessant vind is gedragsbeïnvloeding , in positieve, maar ook commerciële zin. Ik zie het als een uitdaging om op een creatieve manier opvallende content te bedenken en te creëren. En op deze manier (consumenten)gedrag te beïnvloeden.

Een dynamische omgeving, een ambitieuze organisatie en uitdagende projecten maken mij gelukkig en halen het beste in me naar boven. Ik zit dan ook helemaal op mijn plek bij mijn eerste project als content marketeer bij Oostendorp Autogroep. Dit project matcht perfect met mijn kwaliteiten, interesses en creatieve mindset. Na een fijne kennismaking in de eerste week ben ik klaar om te knallen voor deze organisatie en mooie campagnes op te zetten en uit te voeren! Let’s go!

 

Meer weten over mijn project, over mij of over andere zaken?

Ask away!

- Jorn

Jorn+Lentjes

 

Vorige
Vorige

IKONS loves

Volgende
Volgende

Eerste opdracht bij IKONS? Check!