Meet Iris

Ik start het nieuwe jaar goed met mijn eerste werkweek bij IKONS, a fresh new start! De juiste combinatie van verdieping in een opdracht, afwisseling van projecten (HELLO geoorloofd jobhoppen) én genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, heeft mij enthousiast gemaakt om bij IKONS te komen werken.

Mijn marketingcarrière is gestart bij PauwR in Tilburg waarbij ik mijzelf de afgelopen drie jaar bezig heb gehouden met het opzetten, optimaliseren en uitwerken van branding campagnes. De diversiteit in kanalen en de snelheid waarmee het digitale landschap verandert, maakt dat het werk nooit verveelt. Voeg daar nog eens een aantal uitdagende digitale vraagstukken bij toffe klanten aan toe en je kunt mij workwise niet gelukkiger maken!   

Volgende week start ik bij mijn eerste project voor de Greenhouse Group als social specialist in Sittard. Ik ben ervan overtuigd dat ik bij dit toffe online bureau mijn kennis en ervaring vanuit social campagnes helemaal kwijt kan. Na een fijn kennismakingsgesprek met de Greenhouse Group heb ik super veel zin om hier te knallen!

 

Mocht je nog vragen hebben of ben je benieuwd naar wat ik kan betekenen?
Ask away!

- Iris

Iris.jpg

 

Vorige
Vorige

Zo verhoog je direct jouw werkgeluk!

Volgende
Volgende

De voor- en nadelen van een interimmer