4 redenen waarom de community een must is voor elke freelancer

Ben jij freelancer en ben je op zoek naar een toegankelijke plek waar je kunt sparren met gelijkgestemden en in contact komt met mensen uit jouw werkveld? Dan is IKONS ook dé plek voor jou!

Bij IKONS hoppen we niet alleen van opdracht naar opdracht. We maken freelancen een stuk leuker! Onze community biedt namelijk de mogelijkheid om onderdeel te worden van IK & ONS, en dat helemaal op jouw eigen manier.

Afgelopen week zijn we live gegaan met onze community (via Slack) waar netwerken, het vinden van nieuwe opdrachten en jouw ontwikkeling centraal staat. Twijfel je nog? Wij geven je 4 redenen om je aan te sluiten bij de IKONS Freelance Community!

1.   Community

Als freelancer ben je soms onderdeel van een team, maar vaak werk je zelfstanding. Dit kan af en toe eenzaam zijn. Tevens kan een sparringpartner uit het werkveld voor nieuwe inzichten zorgen. Onze community bestaat uit betrokken freelancers uit allerlei verschillende hoeken. Van analytische SEA-specialisten tot creatieve content marketeers. We moedigen het aan om samen ideeën uit te wisselen, elkaar aan te haken voor projecten of simpelweg ervaringen te delen.

Op deze manier bouwen we aan een levendige, centrale plek voor waardevolle connecties en kennisdeling. En jij? Jij draagt actief bij aan de groei van een waardevol collectief binnen ons vakgebied. Dit is dé plek waar je met andere freelancers in contact komt. De community is jouw “team” of je “klankbord”. 👥✨

2.   Opdrachten

Bij IKONS begrijpen wij dat het vinden van nieuwe opdracht altijd een uitdaging blijft. En dat terwijl jij het liefst jouw tijd besteed aan het uitvoeren van toffe opdrachten. Daarom maken we netwerken, motivatiebrieven schrijven en op gesprekken gaan een stukje makkelijker voor je. Op Slack delen we alle nieuwe opdrachten. Zit daar een opdracht tussen die je interessant lijkt? Dan checken wij of het een match is en koppelen wij je aan de opdrachtgever.

Met IKONS Premium helpen wij je ook je professionele presentatie upgraden, onbeperkt trainingen volgen en je krijgt een vaste sparringpartner voor bijvoorbeeld een extra check op je CV, LinkedIn profiel of voorbereiding voor een gesprek.

👉
Bekijk alle voordelen voor onze premium leden!

3. Onbeperkte trainingen, workshops en
e-learnings

Echte sprongen in je ontwikkeling maak je met ons aanbod van trainingen en workshops. Bij de IKONS Academy staat jouw leerbehoefte op #1. In deze snel veranderende wereld focussen wij op de trends en ontwikkelingen in ons vakgebied. Van professionals uit het vakgebied krijg je diverse trainingen van videobewerking met Adobe Premiere Pro en CV-optimalisatie tot praktische tips over de nieuwste ontwikkelingen binnen neuromarketing. Laat je inspireren!

4. Ook actief in België 🇧🇪

Ook bij onze zuiderburen kun jij je aansluiten. Daar hebben we een aparte Slack-groep met dezelfde mogelijkheden voor freelancers. Woon je op de grensregio? Dan kunnen beide communities interessant voor je zijn! Je vindt ons in hartje Antwerpen waar Pieter-Jan je graag verwelkomt met een kop….eh… tas(!) koffie, of met een pintje.

slut je aan bij ONS

De IKONS community is een plek voor iedereen, van starten tot ervaren expert. Samen zorgen we voor een actief netwerk, inspirerende trainingen en een overload aan gave opdrachten. Want zo maken we freelancen een stukje leuker.

Sluit je aan bij de IKONS Freelancer Community en HOP mee!

Vorige
Vorige

Meet Britt

Volgende
Volgende

Kijkje in de ikons-keuken met Juul