TMC | MARKETING COMMUNICATIE MANAGER

TMC is een internationaal hightechbedrijf dat excelleert op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en techniek. Een uniek gezelschap van technische professionals die ondernemingsgezind, vakbekwaam en zelfstandig te werk gaan. 

PURPOSE

Bij een internationaal technisch detacheerder met 1000 werknemers en meer dan 200 klanten kunnen de activiteiten binnen marketingcommunicatie niet zomaar on hold gezet worden. Om die reden heeft TMC bij IKONS aangeklopt voor een Marketing Communicatie manager om de activiteiten van de vaste Marcom manager tijdens het zwangerschapsverlof over te nemen.

WAY

In die vier maanden tijd had Marlou de verantwoordelijkheid over de interne en externe communicatie op zowel offline als online kanalen. Ook zijn er tijdens deze periode samen met Supersky hele toffe producties ontwikkeld om de huisstijl en branding verder te professionaliseren, waaronder een corporate animatie en een nieuwe beurswand.

IMPACT

TMC staat bekend om hun unieke Werkondernemerschapsmodel. Dit model en de werkwijze is door TMC zelf bedacht en ontwikkeld; een gedachtegoed. In de corporate animatie leer je hoe deze filosofie uitgedragen wordt in de organisatie aan de hand van een chip. Een mooie promovideo en tegelijkertijd een spot on recruitment tool.  

IKONS_Profielfoto_LinkedIn_Marlou.png

Meer weten over dit project?

Neem contact op met Marlou, kletst ze je even bij.  

> marlou@ikons.nl