Vacatures

IKONS slaat haar vleugels uit naar Nijmegen. Ben jij een marketing communicatie topper en woon jij in de buurt van Nijmegen? Spreken de woorden patroon doorbreking, project management en ondernemerschap jou aan? Lijkt het je daarbij tof om IKONS mee op te bouwen in omgeving Nijmegen en spreekt onze manier van werken je aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk hier onze (doorlopende) vacatures.

Staat er op dit moment niets tussen wat direct aansluit? Wij zijn altijd op zoek naar potentiële nieuwe IKONS met talent, dus stuur ons gerust een berichtje via info@ikons.nl

ONLINE MARKETEER

Ben jij de superheld(in) die wil bouwen aan vette merken als een droomjob ziet? Ben je een kei in het opzetten van online campagnes? Dan willen wij jou als lid van ons IKONS team. Ontdek dan waar we naar op zoek zijn. 

(online) PROJECT MANAGER

Wij zijn altijd op zoek naar een echte planner die niet in de stress schiet bij een onverwachtse deadline. Ben jij die multidisciplinaire doener en kan jij zowel als accountmanager, ondernemer als projectmanager optreden? Mooi zo, lees dan snel verder.

Ontwerp zonder titel (13).png

Social media MARKETEER

Weet jij alles van Instagram, Facebook, Snapchat en Pinterest? Is het posten van een LinkedIn-update voor jou een fluitje van een cent en weet jij als geen ander statische info om te zetten tot aansprekende en engaging social content? Dan zoeken wij jou!

CONTENT MARKETEER

Ben jij op zoek naar die perfecte content marketingfunctie? Mooi. Bel ons. Want wij zijn altijd op zoek naar nieuw marketingtalent. Als content marketeer ben je bij IKONS aan het juiste adres. Join team IKONS!