EVISO | SENIOR MARKETING COMMUNCIATIE SPECIALIST

Bij Canal Digitaal zijn ze gek op televisie! Ze bieden al meer dan 15 jaar het grootste en meest diverse aanbod aan radio- en tv-zenders van Nederland aan via de satelliet. Honderdduizenden Nederlanders genieten dagelijks van meer dan 170 radiozenders en 300 digitale tv-zenders via Canal Digitaal. Daarmee is Canal Digitaal de derde aanbieder van televisie in Nederland.

 
 
Anja.png

PURPOSE

Eviso werkt voor het Luxemburgse bedrijf M7 en verzorgt marketing services voor de merken Online.nl en CanalDigitaal in de Nederlandse markt. CanalDigitaal bieden Nederlandse consumenten een breed portfolio van televisie-, internet- en telefoniediensten. Online.nl biedt internet-, interactieve televisie-, en telefonie tegen een voordelige prijs. In deze dynamische omgeving bouwt Eviso aan de groei en ontwikkeling van beide merken.

 

WAY

De dynamische telecommarkt en de veelzijdigheid van deze rol geeft energie. Anja is twee maanden de gesprekspartner geweest voor de marketeers retentie en second home/recreatie. Samen met hen probeerde ze de communicatiebriefings naar een hoger niveau te tillen op basis van inzichten, belofte en bewijs. 

 

IMPACT

Anja was eindverantwoordelijk voor de executie van uiteenlopende communicatieprojecten zoals het ontwikkelen en begeleiden van de prijswijzigingscommunicatie, het vervaardigen van een eindejaarsfilm, adviseur in de optimalisatie van de handleidingen/verpakkingen en initiator voor van het communicatieplatform. De werkmentaliteit is hands-on, met veel ruimte voor eigen inbreng. Een mooie tijd bij een bedrijf dat nog volop in ontwikkeling is.