ikons zkt junior communicatiemedewerker

IKONS_Aniek_Marrigje_1.jpg
 
 

Deze vacature is gesloten per 10 september 2019.

junior communicatiemedewerker

Eindhoven, fulltime job

Ben jij als startende communicatie professional op zoek naar de perfecte baan in hartje Eindhoven waarbij je jouw liefde voor content, neus voor trends en project management skills kunt combineren? Mooi. Stop met zoeken. We’ve got your job!

WAT JE TEGEN JE VRIENDEN VERTELT WAT JE DOET

Ik vecht voor jouw aandacht.

WAT JE ÉCHT GAAT DOEN

Je gaat aan de slag bij het city marketing team van Eindhoven. Als communicatietalent op het gebied van content zorg je ervoor dat Eindhoven zich online op de beste manier presenteert. Dit doe je als onderdeel van het marketing team. Dit team bestaat momenteel uit een Content & Inbound Marketeer, Performance Marketeer, Traffic Manager en een extern redactieteam van videomakers, fotografen, podcastmakers en copywriters. Jij versterkt dit team in de dagelijkse uitvoering.

Je ondersteunt en werkt daarin nauw samen met de Content Manager van This is Eindhoven. Dit doe je door het schrijven van wervende teksten, zowel korte stukjes (lijstjes, nieuwsbrieven, persberichten, Q&A’s etc.) als longreads (denk aan interviews). Je neemt actief deel aan het redactie-overleg en geeft invulling aan de content formats voor This is Eindhoven, op basis van relevante topics gevoed vanuit de product managers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het operationeel managen van projecten en werkt daarin samen met creatieve bureaus en het redactieteam. Een nieuw restaurant of een nieuwe winkel? Jij bent op de hoogte en helpt de Traffic Manager mee de website en datebase up-to-date te houden.

WAT WE VAN JE VRAGEN

Voor de functie zijn we op zoek naar iemand die net als wij fan is van Eindhoven. Je bent ambitieus en net afgestudeerd of hebt 1, maximaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Je bent proactief, flexibel en zelfstandig, maar kan ook goed in een teamverband samenwerken. We verwachten minimaal een HBO-opleiding in de richting van communicatie/marketing. Je bent sterk in Engels en ervaring met Indesign en After Effects is een pre.

Je bent goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van (online) marketing. Ook weet je snel je weg te vinden op relevante, voorlopende online platforms gericht op innovatie en stedelijke ontwikkeling en heb je passie voor onderwerpen als reizen, steden, fashion, food, design en architectuur. Want dit is je (nieuwe) speelveld. Mocht je al relevante ervaring in deze domeinen hebben, dan komt dat goed van pas.

Wat je van ons mag verwachten

Als IKON ben jij de oplossing voor de (online) marketing-communicatie uitdaging van onze opdrachtgever. Naast jouw project bij Eindhoven City heb je een vaste ‘terugkomdag’ op vrijdag, waar je wekelijks kunt sparren met je collega-IKONS en jezelf wekelijks blijft ontwikkelen via onze Friday Academy.

  • Een prima salaris, laptop en goede pensioenregeling

  • Een verschrikkelijk leuk en hecht team van ervaren marketeers waar je mee samenwerkt

  • Een persoonlijke coach en deelname aan de IKONS Content Academy & Friday Academy voor jouw groei en ontwikkeling

  • Vrijheid, flexibiliteit en veel ruimte voor ondernemerschap

SOLLICITEREN

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan snel een mailtje naar Evie.

See you soon!