Janssen en Janssen Incasso & Gerechtsdeurwaarders | Communicatie Adviseur & Content Marketing Strategie

 

Janssen en Janssen Incasso & Gerechtsdeurwaarders, de naam zegt het al en verhult niets, is een incasso en gerechtsdeurwaardersbureau gevestigd met haar hoofdkantoor in Eindhoven. Met de visie “Voor een schuldenvrije maatschappij” omarmen ze niet alleen een maatschappelijke noodzaak maar zien zij dat er ontwikkelingen gaande zijn die een andere vorm dan de dienstverlening vragen. Ze helpen zowel opdrachtgevers als klant-debiteuren te zoeken naar een duurzame oplossingen en willen schulden voorkomen.

De Swap-fiets die Marrigje iedere dag naar Janssen & Janssen brengt. EN het welkomst cadeautje van Janssen & Janssen op haar eerste dag.

De Swap-fiets die Marrigje iedere dag naar Janssen & Janssen brengt. EN het welkomst cadeautje van Janssen & Janssen op haar eerste dag.

PURPOSE

Binnen Janssen en Janssen is de communicatieafdeling verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie, naar zowel collega’s, opdrachtgevers als debiteuren. Het voorzien van informatie en het laatste branchenieuws als ook het ondersteunen van de afdelingen in communicatie uitingen zijn de dagelijkse werkzaamheden. Met de nieuwe visie van 2017 “Voor een schuldenvrije maatschappij” wil Janssen en Janssen prominenter naar buiten stappen. Unieker, gedurfder en uit het oog springen. Met het verlof van de communicatieadviseur is Marrigje bij het team geroepen om zowel de normale gang van zaken uit te voeren en te ondersteunen maar ook te kijken naar de vraag hoe Janssen en Janssen online zichtbaarder en effectiever ingezet kan worden. Daarnaast signaleerde Marrigje ook de behoefte naar nieuwe marketing- en communicatiestrategieën en uitingen. In samenwerking met de marketingafdeling is ze gestart met het opstarten en opzetten van het strategische (content) marketingplan 2019, en zal ze in 2019 een start maken met de implementatie van het plan.

Way

Met de gedurfde nieuwe visie is het tijd om ook meer uitgesproken en gewaagdere stappen te zetten op marketing en communicatiegebied. Samen met managementteam, marketing, business development en relatiebeheer wordt gekeken naar een betere vorm van positionering en het zien van kansen en ontwikkelingen. Het verbinden van deze afdelingen en het zien van samenwerkingskansen is waar Marrigje op inhaakt. Samen met de afdeling marketing en met het managementteam wordt een strategisch plan ontwikkelt waarbij de funnel, een strakke planning, rolverdeling, visie, missie en KPI’s worden samengenomen en aangepakt. Het coördineren van dit proces en het uitzetten van het plan is Marrigje medeverantwoordelijk voor.

Impact

In 2019 zal er een strategisch plan liggen en worden de eerste projecten aangestuurd en uitgevoerd vanuit Marketing Communicatie. De twee afdelingen zullen verantwoordelijk zijn voor de unieke positionering en branding van Janssen en Janssen waarbij alle mogelijk betrokken afdelingen van Janssen en Janssen worden meegenomen in dit proces. In maart 2019 zal Marrigje het stokje overdragen.  

IKONS_2019006.jpg

Meer weten over dit project? Laat het gerust weten.  

marrigje@ikons.nl

+31 (0)6 18 86 76 77