OUR FAVORITES: Werkplekken in Eindhoven

OUR FAVORITES: Werkplekken in Eindhoven

Vijf dagen per week op één werkplek? Ons niet gezien. Dus als we niet bij onze opdrachtgevers in huis zitten, testen we regelmatig andere buiten-de-deur-werk-spots uit. Hierbij onze favo’s in Eindhoven op een rij.

Onder de Leidingstraat

Onze oude thuisbasis Strijp-S voelt altijd een beetje als thuiskomen. Dus we komen maar al te graag bij Onder de Leidingstraat. Working late? Ze hebben hier de lekkerste verse kant-en-klaar maaltijden EVER. Om direct op te eten of om thuis in de oven te zetten.

DENF Coffee

In de Witte Dame, pal onder de bibliotheek en vlakbij de Design Academy, vind je DENF Coffee. Een heerlijk rustige plek om lekker te werken met een fijn muziekje op de achtergrond. De koffie hier is licht verslavend, dus wees gewaarschuwd. 

The Student Hotel

Toe aan een beetje extra kleur op je werkdag? Ga dan eens langs bij het Student Hotel. Je kunt hier niet alleen lekker werken of meeten in de lobby, maar er zijn ook verschillende ruimtes beschikbaar voor bijvoorbeeld een creatieve brainstorm of presentatie. Direct naast het station, dus ook nog eens super centraal.

Velosoof

Onze tweede huiskamer mag natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Want hoeveel we ook houden van ons eigen kantoor op de Gasfab, soms is het gewoon heel lekker om even de straat over te steken en te meeten tussen de fietsen in het café of op het terras. Inclusief zwaaimogelijkheid naar de allerleukste collega’s. Over bijkomende voordelen gesproken.

ZwartWit Koffie

Dit kleine maar fijne koffietentje aan het Victoriapark willen we je ook niet onthouden. De perfecte uitvalsbasis om even rustig die presentatie af te maken of je mailbox uit te mesten. Hongerig van al het harde werken? Snappen we. Onze aanrader: ‘t Ontbijtje. Ja, ook ‘s middags.

IKONS blog - Zwartwit koffie.jpg

Werk ze!

See you soon,
Evie