MEET SANNE!

MEET SANNE!

Mijn avontuur bij IKONS is begonnen! Toen ik vorig jaar september via LinkedIn een berichtje plaatste dat ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging, was Marlou de eerste die reageerde. En wat ben ik blij dat zij op mijn bericht reageerde.  

Na vier jaar van ontwikkelen, creëren en ondernemen kwam ik tot de conclusie dat ik onvoldoende voldoening en ontwikkeling kon halen uit het ondernemen zoals ik dat voor GEMBER kon doen. Samen met een compagnon hadden wij een eigen horecazaak (GEMBER) waarbij ik o.a. verantwoordelijk was voor de marketing & communicatie en de inkoop. Dit was een logische taakverdeling, want in de jaren voor mijn ondernemerschap ben ik bij verschillende organisaties werkzaam geweest in verschillende marketing & communicatie functies. 

Vanaf moment één dat ik bij IKONS binnenkwam, kreeg ik gelijk de juiste vibe. Want het geoorloofd jobhoppen was precies de afwisseling waar naar ik op zoek was. Met de kleine club van collega-IKONS aan mijn zijde heb ik een vast team waarbij ik terecht kan met allerlei vraagstukken, maar niet te vergeten: voor extra gezelligheid. Want ja, dat is hoe ik Eindhoven dan ook zie. Als geboren Limburgse ervaar ik die ‘Brabantse gezelligheid’ dan ook altijd wanneer ik in Eindhoven ben. Hopelijk mag ik mijzelf dit jaar ook inwoonster van Eindhoven noemen.

Maar nog leuker… Hopelijk mag ik in deze functie ook tijdelijk onderdeel zijn van jouw organisatie. Wat je van mij kan verwachten? Een out of the box blik, een dosis positieve energie, ondernemers skills en creativiteit. Buiten de lijntjes kleuren kan soms veel meer inzichten geven.  

Mocht je nog vragen hebben of ben je benieuwd naar wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Let me know. Stuur een mailtje naar sanne@ikons.nl en wie weet tot snel.

Ciao,

Sanne