Meet Nadia!

Meet Nadia!

Hi! Ik ben Nadia en ik ben deze week begonnen bij IKONS. Ik vind het super dat ik nu ook onderdeel ben van dit team van doeners!

Ik houd van (creatieve) marketingcommunicatie en ik heb een achtergrond als Brandmanager. 
Ik vind het belangrijk dat ik mijn volle potentieel kan benutten en binnen IKONS heb ik gevonden waar ik naar op zoek was: werken met ondernemende mensen in een inspirerende omgeving. Een plek waar ik mij kan ontwikkelen en waar ik de ruimte heb om verschillende rollen aan te nemen; marketeer, projectmanager, content manager.  
Door mijn praktische instelling kan ik doelbewust werken maar ik vind het ook tof om naar het grotere geheel te kijken, nieuwsgierig te blijven en zo te snappen waarom keuzes gemaakt worden.  

Wat mij boeit: ondernemerschap, nieuwe dingen leren, authenticiteit, sprekers die meeslepend kunnen vertellen, goede verhalen, mezelf creatief uiten,  delen, zelfvertrouwen, samenwerkingen waar vertrouwen voorop staat, lekker eten en aanstekelijke vrolijke humor. 
En ik heb een soft spot voor Eindhoven, Rotterdam en Antwerpen. 

Deze week ben ik gestart bij opdrachtgever Thysia Information Management in Breda. Thysia is een klantgerichte ICT onderneming die organisaties in de sectoren Food en Healthcare helpt om digitaal te innoveren en processen te verbeteren vanuit één frontoffice platform. Via IKONS bied ik twee maanden ondersteuning op het gebied van marketing met focus op online marketing. 
Dit voelt als een heel fijn eerste project waarbij ik direct vertrouwen heb in een fijne samenwerking!


Natuurlijk kijk ik ook al uit naar toekomstige mooie opdrachten met/via IKONS!

Nadia_1080x1080.png