Meet Evie!

Meet Evie!

“Ik hoorde via via dat je je aan het oriënteren bent op een volgende stap. Sta je ervoor open om een keer kennis te maken?” Dit LinkedIn berichtje van Stijn kwam op het perfecte moment. Want in between jobs en op dat moment nog reizend door Nieuw Zeeland, was ik stiekem al aan het rondkijken naar een nieuwe uitdaging.

En nu, een aantal weken later, zit ik hier. Tikkend aan mijn voorstelblog en met mijn eerste dagen als IKON alweer achter de rug. En ik kan niet anders concluderen dan dat het helemaal goed voelt. Wat is het fijn om een plek gevonden te hebben waar je kunt werken op een manier waar je volledig achter staat en 100% in gelooft.

Wat je van mij als project manager kunt verwachten? Een analytische en open blik, gecombineerd met een praktische, no-nonsense mentaliteit. En dat altijd met een flinke dosis enthousiasme en positiviteit. Ik krijg er energie van om samen met mensen en organisaties de lijntjes te tekenen die hen kunnen brengen naar (nog meer) succes en dit om te zetten naar een concrete merkstrategie en plan van aanpak. De afgelopen jaren deed ik dit onder de vlag van van Copaco en Tausch, voor merken als Microsoft, IBM en Instagram. Nieuwsgierig naar deze projecten? Kijk dan maar eens op mijn LinkedIn account. Natuurlijk is werk niet het enige dat me bezighoudt. Zo heb ik heb een weak spot voor lekker eten (met een wijntje erbij), kan ik me helemaal verliezen in een goed boek, vind ik zoveel sporten leuk dat het soms moeilijk kiezen is en stap ik het liefst gisteren op het vliegtuig om mooie plekken over de hele wereld te ontdekken.

Genoeg daarover, even terug naar de job. De komende maanden ga ik aan de slag bij MAAS. Je weet wel, het bedrijf dat menig werkvloer in Nederland van de allerbeste koffie voorziet. Een mooi bedrijf met nog mooiere plannen. Ik ga hen onder andere helpen met het live brengen van een nieuwe webshop en samen met de marketingafdeling aan de slag met het optimaliseren van bestaande en nieuwe content. Ik hoef me de komende tijd dus zeker niet te vervelen en heb er alle vertrouwen in dat ik vanuit IKONS een mooie bijdrage kan leveren aan deze ontwikkelingen. Ik heb er zin in!

Maar nu eerst, helemaal in lijn met mijn eerste opdracht… wie wil er koffie?!

 

P.s. Heb je vragen voor me? I’m just one call away (06-23953324) of stuur me een mailtje: evie@ikons.nl.

First day at the MAAS office!

First day at the MAAS office!