Meet Esmee!

Meet Esmée! 

Naast een vast team van IKONS werken we ook héél graag samen met marketing professionals op ZZP-basis. Juist omdat die ondernemende mindset zo goed bij ons past en we elkaar kunnen versterken. Zo ook Esmée, die in maart als ZZP-IKON startte bij F-Secure. Zij praat je bij over haar ervaringen so far.

Esmee.jpg

Esmée, Marketing Consultant Benelux @ F-Secure via IKONS:

"Sinds ik met IKONS in contact ben is schakelen het toverwoord. In een week maakte ik kennis met de operationeel manager, binnen twee weken ging ik bij een mogelijke opdrachtgever langs. In beide gevallen was er een klik, waardoor ik in de derde week werkzaam was bij F-Secure, een cyber security international.

Wat zo fijn is aan werken bij IKONS is dat de lijntjes kort zijn. Ik sta in direct contact met mijn aanspreekpunten. Ideeën, analyses en afspraken worden op korte termijn gemaakt, waardoor ik echt impact heb op de plek waar ik nu zit. Dat maakt het werk heel uitdagend en zorgt ervoor dat ik mijn grenzen wil verleggen. Om zo nog meer conversie te halen uit de uren die ik gedetacheerd ben.

Momenteel werk ik voor F-Secure aan een corporate event voor B2B-partners. In vier maanden tijd stel ik met de Marketing Manager de programmering op, maak ik mailings, inventariseer ik de benodigdheden en communiceer ik met het team. Alles om het event top of mind te krijgen bij interne en externe stakeholders en onze marketingdoelstellingen te behalen.

Echt een opdracht dus die een helicopter view vereist om vanuit het grote plaatje steeds verder in te zoomen tot de customer journey volledig en tot het kleinste detail in kaart is gebracht. De uitdaging ligt natuurlijk in het overtreffen van de verwachting. Voor de opdrachtgever, maar zeker ook voor mezelf."

Join the club!

Wil jij je ook aansluiten bij IKONS als zelfstandig ondernemer op het gebied van marketingcommunicatie en ben je benieuwd hoe dat in elkaar zit? Neem dan zeker even contact met ons op. Praten we verder met een kop koffie in Eindhoven of Utrecht!