MEET CARLA!

MEET CARLA!

Hello new job! Sinds deze maand ben ik de newbie bij IKONS. Tijd voor een voorstelrondje dus.

Mijn naam is Carla van Lier. Ik ben 30 jaar oud en woon in Nijmegen, heel dicht bij het Goffertpark. Ik heb een zoontje - Noah - van 3 jaar oud. Andere nice-to-knows: ik ben licht verslaafd aan fitness en obstacle runs, gek op chocolade (match!) en heb nooit genoeg leesvoer over persoonlijke ontwikkeling.

Vanaf 1 oktober ben ik Team Lead en Relatiemanager bij IKONS Nijmegen. En voor iedereen die nu denkt: “uhmmm, wat doet IKONS eigenlijk precies?”. Hierbij de short version: IKONS plaatst marketing- en communicatiespecialisten voor een korte of langere periode bij bedrijven. Bijvoorbeeld omdat hun communicatieadviseur met zwangerschapsverlof is of omdat de communitymanager 6 maanden naar Bali gaat. Op korte termijn gaan specialisten van IKONS aan de slag met vraagstukken op het gebied van (online) marketing, communicatie en/of projectmanagement. Sinds dit jaar heeft IKONS ook een vestiging in Nijmegen. Het is mijn taak om IKONS Nijmegen verder uit te bouwen, projectmanagers zo goed als mogelijk te ondersteunen en opdrachtgevers blij te maken en te houden.

Wat ik hiervoor heb gedaan? Na mijn studie Gezondheidszorg Psychologie heb ik twee jaar gewerkt als psycholoog. Toen ik de kans kreeg om aan de slag te gaan bij een reclamebureau heb ik geen moment getwijfeld. De afgelopen jaren heb ik als een spons alle kennis over websites, (online)marketing en communicatie in me opgenomen. Alles bij elkaar heb ik voor meer dan 100 (!) verschillende opdrachtgevers gewerkt. Ik vind het ontzettend interessant om te weten hoe alles technisch werkt, kan erg gelukkig worden van een mooi design en ben gek op social media. Ik word blij van het idee dat bedrijven, dankzij mijn communicatieadvies, het beste uit hun bedrijf kunnen halen. Advies geven, projecten managen en mensen met elkaar verbinden is mijn werk en maakt (elke dag weer) mijn dag.

Voor IKONS ben ik op zoek naar nieuwe communicatieprojecten. Dus ben jij op zoek naar iemand die jouw communicatievraagstuk kan oppakken, dan laat het me zeker even weten. Ik denk graag met je mee :)

Carla van Lier - Team Lead & Relatiemanager IKONS Nijmegen

Oh, en dan nog iets! IKONS Nijmegen is op zoek naar een nieuwe locatie. Dus weet jij een geweldig bedrijfspand in Nijmegen? Let me know!

Binnenkort kennismaken? Stuur me gerust een berichtje via carla@ikons.nl of bel me via 06-20704550.

Tot snel,

Carla