MEET MARRIGJE

De eerste week zit erop, sinds deze week mag ik mijzelf met trots IKON noemen! En het was zeker niet even stil zitten en rustig inwerken, ik kon meteen aan de slag bij een opdracht. Mijn eerste opdracht is een perfecte fit: als Communicatie Adviseur bij Janssen & Janssen Incasso en Gerechtsdeurwaarders vervang ik de in house communicatiemedewerker voor de aankomende vijf maanden. Een gevarieerde job weet ik nu al, waar alle facetten van communicatie de revue passeren en eentje waarmee ik perfect kan wennen aan mijn beginperiode als IKON.  

Dat ik bij IKONS wilde werken wist ik al een tijdje. Maar waarom weggaan bij een baan waar je prima op je plek zit? Toch ging het geoorloofd jobhoppen steeds meer lonken. Met mijn continue nieuwsgierigheid en de behoefte om van andere te leren was dit toch misschien wel de ultieme vervolgstap. Daarnaast heeft de ruimte die je krijgt voor ondernemerschap en het kijken in keukens van verschillende bedrijven mij over de drempel getrokken. Gelukkig zag ook IKONS een match and as we speak ben ik na een enerverende week mijn blog aan het schrijven.

Als project manager kan ik overal als marketeer en communicatie professional worden ingezet. Specialisatie in de communicatie en marketingwereld ga ik als IKON nu ontwikkelen. Voorgaande jaren heb ik mijn ervaring opgedaan bij Argusi, waar ik als communicatie manager werkte. Een ideale start als jong professional. Mijn rol bij Janssen & Janssen is dan ook erg vergelijkbaar, dus dat is een lekkere start. Naast mijn werk daar zal ik bij IKONS bij verschillende projecten mee gaan draaien en opstarten. Ik word enthousiast van briljante ideeën en media uitwerkingen. Jaloersmakend vind ik ideeën, campagnes of producten die na jaren nog steeds in de hoofden zitten of volledig viral gaan omdat ze zo steengoed zijn. Dit hoop ik ook achter te kunnen laten bij opdrachtgevers en projecten: een onvergetelijke samenwerking, campagne of product.

Heb je vragen voor mij? Dan mag je me altijd mailen via marrigje@ikons.nl