MEET MARIJE

Een kijkje in verschillende keukens, een verschrikkelijk leuk en hecht team en veel ruimte voor persoonlijke groei. Dit, in combinatie met het werk-/ondernemerschap, heeft mij enthousiast gemaakt om een IKON te worden.

Op het moment dat ik deze blog schrijf is het maandagmiddag. Ik heb voor het eerst gewerkt op het ‘thuishonk’ van IKONS op de Gasfabriek in Eindhoven. Een fijne, lichte omgeving met veel creatieve mensen bij elkaar. En prima koffie, ook belangrijk. Het voelt direct goed.

Later deze week start ik mijn eerste project voor de Greenhouse Group in Eindhoven. Aan mijn functie hangt de titel ‘Digital Content Specialist’, wat je ook kunt omschrijven als ‘Projectmanager waarvan nét dat extraatje wordt verwacht’.

De Greenhouse Group is een erg gaaf online marketing bedrijf met hele mooie klanten. Hier kan ik vast en zeker mijn online-ei kwijt. Alleen al de uitstraling van dit kantoor geeft bakken energie. Ik heb zin om hier te knallen!

Groetjes,

Marije

Owja, ik ben dus Marije, woon in Bemmel, heb verschillende online-functies gehad en speel trombone. Wil je meer weten? Laten we mailen! marije@ikons.nl