Lancering IKONS!

Jaaaaaa!! Het is EINDELIJK zo ver! IKONS is vandaag officieel gelanceerd. Voor de goede orde schreven we een persbericht, die we jullie uiteraard niet willen onthouden. Dus bij deze:

Lancering IKONS brengt werkondernemerschap naar de marketingwereld

Vandaag lanceren wij IKONS. Met IKONS detacheren we marketing & communicatie talenten via de formule van het werkondernemerschap. Oprichters Stijn Huijbers (Directeur), Erik van Ginkel (Directeur SMG) en investeerder Thijs Manders (TMI Investments) brengen met IKONS een verfrissende, ondernemende en vernieuwende kijk op detachering binnen de marketingwereld. IKONS, onderdeel van SMG Holding, is gevestigd in gebouw SX op Strijp S, hét creatieve centrum van Eindhoven.

WERKONDERNEMERSCHAP

IKONS is een team van ondernemende marketeers en projectmanagers. We bieden onze opdrachtgevers tijdelijke danwel projectmatige ondersteuning op het gebied van digital marketing & communicatie, projectmanagement, social media, community management en advertising. Met de komst van IKONS krijgen bedrijven en marketeers de kans om kennis te maken met werkondernemerschap. Waar de arbeidsmarkt binnen de marketingwereld wordt verdeeld tussen ZZP’ers en marketeers met een vast dienstverband brengt IKONS deze twee werelden bij elkaar. Ondernemerschap, persoonlijke ontwikkeling, en inhoudelijke kennis staan centraal bij IKONS. Dat is waar zowel marketing professionals als bedrijven op projectbasis maximaal van kunnen profiteren.

AANTREKKEN EN OPLEIDEN TOPTALENTEN

Door inzet van het werkondernemerschapsmodel is IKONS op flexibele en maatwerk gerichte wijze in staat toptalent aan te trekken en daarmee haar opdrachtgevers maximaal van deskundigheid te voorzien. Stijn Huijbers (Director): “Met IKONS kunnen we marketing professionals een inspirerende thuishaven bieden. Alles draait om ontwikkeling op zowel persoonlijk als vakinhoudelijk gebied. Uiteindelijk profiteert de klant van optimaal gemotiveerde en vakinhoudelijke specialisten, win – win dus!”

TMI INVESTMENTS

Bij IKONS blijkt duidelijk de link met onze investeerder TMI Investments en de persoon daarachter, Thijs Manders. Het succesvolle concept werkondernemerschap is door Manders, CEO van detacheerder TMC Group, groot gemaakt binnen de technische sector. Met de introductie van IKONS krijgt dit gedachtegoed vaste grond binnen de marketingsector.

KLAAR VOOR DE START

Vanaf januari starten de eerste IKONS-trajecten voor onze klanten. Zo zal er een Marketing- & Communicatie Professional bij TMC aan de slag gaan, en Eindhoven365 wordt in 2017 voorzien van een Social Media Manager.

VOOR DE PERS

Contact: Stijn Huijbers, Directeur. stijn@ikons.nl 06 - 25 63 65 78