JANA IN NIJMEGEN

Mij noemen ze altijd het bijzondere geval. Op dit moment zit ik namelijk niet op een extern project, maar een intern project. IKONS wordt steeds groter en gaat nu een grote stap zetten naar de volgende regio: Nijmegen. En daar houd ik me vooral mee bezig.

In Nijmegen heeft IKONS een nieuw kantoor gevestigd; we zijn hier aangesloten bij StartUp Nijmegen. Dit is een plek waar startende ondernemers een bureau huren, gebruik kunnen maken van vergaderruimtes en zich aansluiten bij een groter netwerk.

Het doel in Nijmegen is het verwerven van naamsbekendheid; toekomstige opdrachtgevers en toekomstige IKONS laten weten dat we er zijn. Nog belangrijker: deze partijen laten weten wie we zijn Ên wat we doen.

Ik ben begonnen met het netwerk van StartUp aan te snijden. Heel veel gesprekken waren hier het gevolg van. Het komt voor dat er geen direct resultaat uit een gesprek komt, maar we hebben wel even een zaadje in iemand zijn hoofd kunnen plaatsen. Als er in de toekomst iets voordoet, zal deze persoon aan IKONS denken. Ook persoonlijke netwerken, netwerkborrels en andere evenementen woon ik bij, al dan niet samen met Erik.

Naast het netwerken is een belangrijke andere factor het vinden van nieuwe IKONS in deze omgeving. Daarvoor is 7 januari een campagne van start gegaan. Er is gebruik gemaakt van social media (Facebook, Instagram en LinkedIn) waarop we organische traffic hebben gegenereerd door de berichten te laten delen door alle IKONS. Ook hebben we een deel paid traffic gegenereerd. Denk hierbij aan LinkedIn Jobs en het adverteren op Facebook.

Heb jij bijvoorbeeld onze flitsende BIG posts gezien? Of onze snelle bumper? Zo niet 👇đŸģ

De opstartfase waar we nu in zitten is ontzettend leuk, maar je moet ook beschikken over een grote hoeveelheid geduld. Laat dit nu net niet mijn sterkste kant zijn, maar geduld, doorzettingsvermogen, creativiteit en energie werpen zijn vruchten af. We zitten de aankomende tijd vol met gesprekken voor aankomende projecten en met toekomstige IKONS. Er komt een mooie tijd aan!

Meer weten over onze vooruitgangen? Of heb je andere vragen? Je mag mij altijd een mailtje sturen op: jana@ikons.nl

Groetjes,
Jana