48 HOURS IN LONDON

48 hours in london

London is calling! Afgelopen week reisde ik samen met het team van Eindhoven365 af naar Londen voor de Influencer Marketing Awards. Onze campagne AnOther Citytrip was genomineerd voor twee awards in de categorieën “Best Travel Influencer campagne” en “Most Creative Influencer campagne”.  En als je genomineerd bent voor twee van die vette prijzen dan kun je niet anders dan naar Londen afreizen om ze ook zelf in ontvangst te nemen. Althans dat hopen we dan maar… ;) Benieuwd hoe deze 48 uur in Londen eraan toe ging? Check it out!

THE NIGHT BEFORE | Eindhoven —> Londen

17.00 uur
Het begint natuurlijk al op het cruciale moment van je koffer inpakken, het thema van de avond was BLACK TIE dus een chic pakje kan natuurlijk niet uitblijven. Nog een paar hakken mee en ik ben klaar om te gaan. 

21.00 uur
We hadden een avondvlucht dus het avontuur begon met een drankje in de bar op het vliegveld. Het stukje van opstijgen en landen, want ja dat is praktisch het enige dat je doet als je naar Londen vliegt vanaf Eindhoven, verliep soepel en we waren dan ook binnen 40 minuten op Stansted Airport. 

00.30 uur
Nadat we met een Uber richting het hotel gingen, kwamen we na middernacht aan om meteen lekker in slaap te vallen. 

D-DAY | Londen

10.00 uur 
De volgende dag waren we klaar om Londen te verkennen. Rechtstreeks richting Piccadilly Circus, want dat is toch wel typisch Londen. En als we dan in Engeland zijn dan kunnen we het natuurlijk niet laten om te lunchen in een echte Engelse pub. 

14.00 uur 
Op de terugweg hebben we ook nog even Buckingham Palace en Harrods meegepakt om vervolgens ergens op een rooftop bar te belanden. 

Plan
Image+from+iOS-13.jpg

18.30 uur
Het was eindelijk tijd om die hakken aan te doen, want de avond ging beginnen! Super excited kwamen we aan bij het prachtige Sheraton Grand Palace Hotel waar we begonnen met een glaasje champagne en wat netwerken. Al snel bleek dat we het wel moeilijk gingen krijgen met de concurrenten en waren we er toch niet helemaal zeker meer van dat we de prijzen mee naar huis zouden nemen… 

19.30 uur
Tijd om aan tafel te gaan, een driegangenmenu werd geserveerd en de wijn vloeide rijkelijk. We werden steeds zenuwachtiger en van ons kon het niet snel genoeg beginnen. 

Image+from+iOS-11.jpg
Image+from+iOS-10.jpg
Image+from+iOS-9.jpg

21.00 uur
Toen eindelijk de eerste categorie was bekroond gingen we door naar nummer twee en gelukkig was dat een van onze categorieën: “Best Travel”. Samen met twee andere genomineerden waaronder National Geographic gingen we iets meer rechtop zitten en steeg het adrenalinegehalte naar 100%. Bronze winner: National Geographic, silver winner: Cunard Photographic Journey. OMG, hebben we dan toch gewonnen? Gaat het echt gebeuren?? Gold winner: Eindhoven365!!! Juichend liepen we met z’n 4en naar voren en glommen we van trots op het podium, even een fotootje met de award en weer terug naar onze tafel waar we werden onthaald met een groot applaus. We konden het niet geloven en stelden ondertussen het thuisfront op de hoogte. Door naar de volgende award, want deze kwam al snel in zicht. We hadden niet verwacht dat we hierbij ook in de prijzen zouden vallen. Maar nadat brons en zilver niet voor ons waren kregen we weer hoop.  En ja hoor, ook hier kon ons geluk niet op want ook bij de categorie “Most Creative” hadden we GOLD in the pocket!!! Stralend van oor tot oor liepen we nogmaals naar voren om de tweede award in ontvangst te nemen. 

23.00 uur
Je begrijpt natuurlijk dat het nog een lange en gezellige avond werd met heel veel drankjes en dansjes. :)

Broeinest
Image+from+iOS-8.jpg
Image+from+iOS-6.jpg
Image+from+iOS-4.jpg

DAY AFTER | Londen —> Eindhoven

10.00 uur 
Na een korte nacht maakten we ons weer klaar voor een laatste dag Londen. Eerst maar eens een stevig ontbijt/lunch en dan met de metro richting Shoreditch een wijk vol street art, eettentjes en gezellige markten.

16.00 uur
Voor de terugweg naar het vliegveld kozen we deze keer voor de trein. Na een aantal teveel meegenomen en dus weggegooide vloeibare spullen, mochten we door de douane en vlogen we weer fijn terug naar Eindhoven. 

Image+from+iOS-15.jpg

Dat was mij een avontuur wel! Super cool om een keer bij een awardshow aanwezig te zijn en dat je dan ook nog twee prijzen mee naar huis neemt, dat maakt het natuurlijk helemaal uniek! Dit was een bucket-list-dingetje hoor! Ik geniet nog even na :)

Liefs,

Aniek