2019 WORDT BIG, IKONS WORDT BIGGER

2019 wordt BIG, IKONS wordt BIGGER

De champagneflessen zijn nog maar nèt verdwenen in de glasbak, maar wij zijn alweer klaar voor ons volgende feestje. Een dubbel feestje zelfs. Waarom?

IKONS BESTAAT 2 JAAR ÉN… WE GAAN UITBREIDEN NAAR NIJMEGEN 🎉

Yes! We mogen het ein-de-lijk van de daken schreeuwen. Vanaf nu hebben wij er naast Eindhoven en Utrecht een extra thuishaven bij. Blij? JA! Feestje? Zeker!

Nijmegen, de stad van de Vierdaagse, de Waal, Frank Boeijen en het Honigcomplex, maar Nijmegen is veel meer dan dat. Aan de ene kant zien wij hier bloeiende bedrijven en creatieve start-ups. Aan de andere kant zitten we hier ook dichtbij getalenteerde professionals, mede door de verschillende marketing & communicatie opleidingen gevestigd in de stad. Tel deze twee bij elkaar op en je hebt de perfecte plek voor IKONS.

De komende periode gaan wij ons onderdompelen in het Nijmeegse. We gaan vegetarisch gehakt eten bij Café de Plak, een Oersoepje drinken bij Stoom en een dansje wagen bij Doornroosje. Nog belangrijker is dat wij ons netwerk gaan uitbreiden, talenten gaan spreken en kennis gaan maken bij bedrijven. Genoeg te doen dus.

Ken/ben jij iemand die ons hierbij kan helpen? Of woon je zelf in (omgeving) Nijmegen en ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselende marcom job? Stuur dan een berichtje naar Erik of Jana.

Maar nu eerst: Hop plop, knal die champagneflessen maar weer open.

Cheers op een BIG 2019!

 

P.s. Blijf ons ook in het nieuwe jaar volgen: Instagram, LinkedIn, Facebook