HOERA! IKONS = 'n halfjaar

Hoera! Ikons = 'n halfjaar

Op 9 januari zijn we met een team van enthousiaste IKONS van start gegaan en mogen we nu dus ons eerste halve kaarsje uitblazen. Wens is gedaan, er is geproost, dus tijd om terug te blikken op de eerste maanden.

Wat ging er goed? Wat kan er beter? Dat zijn de geijkte vragen die je jezelf voortdurend stelt wanneer je een startende club bent en je elke dag beter wilt worden in wat je doet: impact maken op klanten en hun marketing & communicatie.  

Tja, samenvattend: Trots. Met zo’n ondernemend team is het resultaat blijkbaar succesvolle projecten en tevreden klanten ;-) We zijn er in korte tijd in geslaagd om bestaande klanten vanuit de Socialize Media Groep via de IKONS-werkwijze goed te bedienen en nieuwe klanten aan te sluiten. Partijen als de Greenhouse Group, Witlox van den Boomen, Holmatro, Thysia Information Management en Dorel Juvenile zijn binnen een half jaar overtuigd van onze meerwaarde en werken inmiddels met één of meerdere IKONS. Daarnaast hebben we ons team uitgebreid met nog meer IKONS om onze opdrachtgevers van dienst te zijn. Groei op alle fronten dus!

Ging het dan alleen maar goed? Nee, want we stappen toch in de valkuil om al deze mooie ontwikkelingen onvoldoende te delen. We were to busy serving our clients…  Nou dat moet beter, we hebben immers alle resources in huis. Vandaar dat we een inhaalslag maken met een monthly round-up en we meer gaan vertellen over onze projecten met cases op de website.

Met veel vertrouwen en plezier kijken we uit naar het volgende halfjaar. Blijf ons volgen, we praten je ook de komende periode regelmatig bij over toffe projecten en ontwikkelingen binnen IKONS.

 

The adventure has only just begun.

Stijn