EXTRA-FLEXEN IN NIJMEGEN? WE GOT YAH!

Extra-flexen in Nijmegen? We got yah!

In je leven kom je in verschillende fasen. Zo heb ik de fase van ‘’waar drink ik het goedkoopste biertje’’ gehad en zit ik nu in de fase ‘’waar kan ik het beste extra-flexen”. Ik hoor je denken: Extra-flexen? In Nijmegen heb je verschillende vaste flexplekken waaronder StartUp Nijmegen, Nex’d en Dock024. Toch ben je soms toe aan iets anders. Een andere omgeving, andere smaak thee en een andere stoel brengt je weer tot nieuwe inzichten. Dát noem ik extra-flex. Flexen van je flexplek, snap je?

Speciaal voor deze blog zal ik een paar van mijn favorieten delen. Enjoy:

Bhalu

Bloemerstraat 95, Nijmegen

Deze plek is met één woord te omschrijven: CHILL. Fijne vibe, extra lange tafel om aan te werken, lekkere sapjes en de stopcontacten hangen uit het plafond! Het is er rustig en op de achtergrond hoor je een gemoedelijk muziekje. Ook zitten er meerdere mensen te extra-flexen, je bent dus niet alleen. Stijf geworden van al dat werken? Je kunt tussendoor ook een yogalesje nemen. Dus neem naast je laptop ook je sportlegging mee, gooi je been in je nek en kom even helemaal tot rust.

WhatsApp Image 2019-03-07 at 15.24.51 (2).jpeg

De Meesterproef

Waalbandijk 14, Nijmegen

(foto: personalfoodcoaching)

(foto: personalfoodcoaching)

Centraal ligt het misschien niet helemaal, maar het voordeel is wel dat je lekker je benen kan strekken als je er heen loopt. De omgeving is mega inspirerend en de sfeer die bij De Meesterproef hangt is ook goed. Ze hebben stopcontacten, wifi en een prachtig uitzicht over de Waal! Loop ook even rond op het Honig terrein en bewonder de street art. Ga daarna nieuwe creatieve energie laden bij De Smeltkroes. Sluit de dag af met een hamburger en een Oersoep bij Stoom.

Kattencafe Balthazar

Van Welderenstraat 46, Nijmegen

Katten, koffie en taart. Wat wil een mens nog meer? Juist, niks. Je kunt hier prima werken. Ze hebben wifi, stopcontacten en goede bankjes. Ga naast Coco, Moes en Kiwi in het zonnetje zitten en werk die e-mails weg. Het is er ietsje drukker dan bij de vorige twee en de katten bepalen natuurlijk zelf wanneer ze geaaid willen worden. Productief misschien ietsjes minder, maar zeker een leuke afwisseling.

WhatsApp Image 2019-03-07 at 15.24.51 (3).jpeg
WhatsApp Image 2019-03-07 at 15.24.52.jpeg

Een keertje samen extra-flexen? Lijkt mij leuk!

Liefs, 

Jana