EN TOEN WAS ER.. IKONS!

En toen was er... IKONS!

Op 9 januari hebben we vanuit SMG met veel enthousiasme IKONS gelanceerd. Een project waar we als team hard aan gewerkt hebben en na alle positieve reacties echt trots op mogen zijn. Yes! We zijn live!

De naam IKONS komt niet uit de lucht vallen. Het is een samentrekking van IK en ONS waarbij we samenwerking benadrukken om gezamenlijk te gaan ondernemen op het gebied van marketing en communicatie. Met de komst van IKONS krijgen bedrijven en marketeers de kans om kennis te maken met werkondernemerschap. Daarnaast staat IKONS (Zweeds) voor iconen binnen het vakgebied. Je wordt onderdeel van een selectieve club die het verschil wil maken bij de opdrachtgever.

IKONS speelt in op de toenemende flexibilisering van de arbeidsmarkt maar tevens de behoefte aan een werkgever die meebeweegt met trends in de markt, inzet op persoonlijke ontwikkeling, afwisselende projecten faciliteert en ondernemerschap stimuleert. Dit noemen we werkondernemerschap.

No bullshit! We focussen ons op waarde creëren voor zowel de professional als de opdrachtgever. Geen ellenlange vergaderingen en procedures maar gewoon toffe projecten doen met mooie opdrachtgevers op het gebied van marketing en communicatie. Het is de taak van de IKONS om opdrachtgevers te verfrissen, inspireren en enthousiasmeren vanuit hun professie. Daarmee ondersteunen we bestaande marketing teams of zetten we een nieuwe koers uit met onze opdrachtgevers.

Ik ben ervan overtuigd dat we met IKONS een succesformule vast hebben en kijk er naar uit deze successen te delen en te vieren met de beste professionals in de markt. Laat het avontuur maar beginnen!

Stijn Huijbers
Directeur IKONS

NICE TO MEET YOU
We put good people in awesome places