DEZE MARKETINGBOEKEN WIL JE MEENEMEN OP VAKANTIE

DEZE MARKETINGBOEKEN WIL JE MEENEMEN OP VAKANTIE

Wij snappen het natuurlijk best als je op het strand grijpt naar een spannende thriller, sportbiografie of een lekkere wegleesroman. Niks mis mee. Maar, wil je na je welverdiende break echt indruk maken op je collega’s? Dan raden we je aan om deze must reads ook even in je koffer te stoppen.

Vamos vamos amigos!

#SPON

De afgelopen jaren hebben we er allemaal driftig op los geëxperimenteerd. Een paar success stories en evenveel fails later is één ding is zeker: influencer marketing is here to stay. Hoogste tijd dus voor een gedegen strategie. #SPON neemt je mee in de wereld van influencer marketing en helpt je met een set van gouden regels je eigen strategie te bepalen. Een handzaam en to-the-point boekje voor de beginnende influencer marketeer.

MENSENHANDEL

Wij zijn team people management. En waarschijnlijk vinden we dit boek mede daarom helemaal fantastisch. Omdat het herkenbaar is, inspirerend en vooral eerlijk. Marnix Geus, mede-oprichter van het Amsterdamse HPB companies, vertelt openhartig over zijn successen, struggles en learnings als ondernemer. Zakelijk én persoonlijk. Zeker weten dat je dit boek binnen mum van tijd uit hebt en direct een aantal leerpunten in de praktijk brengt. Of je nu zelf onderneemt, leidinggeeft of “loonslaaf” bent.

Foto: @fotografille.nl

Foto: @fotografille.nl

INSTAPROOF

Instagram is voor ons daily business. Toch leverde deze guide voor Insta(nt) succes ook voor ons nieuwe inzichten op. Het boek staat bomvol praktische tips & tricks en inspirerende voorbeelden van Hollandse bodem. Toepasbaar voor de social professional, maar ook voor de startende ondernemer die “iets” met Instagram wil. Daarnaast staat dit (letterlijk) instaproof boek gewoon heel mooi in je kast. Ook fijn natuurlijk.

DE EDELE KUNST VAN NOT GIVING A F*CK

Oké. Deze bestseller kun je eigenlijk niet gemist hebben. Maar, is ‘ie je toch ontgaan… doe jezelf een plezier en read it! Dit boek geeft je de tools om te kiezen waar jij om geeft, en dus ook waar je níet om geeft. Heerlijk tegendraads, met humor geschreven en vol eye-openers die je niet alleen helpen op de werkvloer, maar zeker ook daarbuiten.

MISS MARKETING

Golden oldie. Maar wij zijn nog steeds fan. De nummer 1 business opportunity volgens Miss Marketing? Vrouwen. Want (en wij quoten) vrouwen zijn, chargerend gezegd, bemoeizuchtige control freaks die over bijna alles beslissen in zo ongeveer iedere denkbare sector. Alleen heeft nog niet iedereen dat door. Who run the world… #sorrynotsorry.

Zo. Dat lijkt ons wel voldoende leesvoer voor jouw eerstvolgende trip. Je moet natuurlijk ook een beetje tijd over houden voor cocktails en real-life adventure ;-)

Ciao,

Evie