De meest instagrammable plekjes op de Dutch Design Week.

Deze hele week staat Eindhoven in het teken van Dutch Design en is het de place to be om te genieten van al het moois wat de toekomst ons te bieden heeft. Maar niet alleen daarvoor is de DDW zeker het bezoeken waard, er zijn namelijk ook genoeg mooie plekjes te vinden om de coolste Instagram foto te schieten! Het geheim van de perfecte foto is het vinden van de juiste locatie met de mooiste felle kleuren, leukste teksten of gaafste patronen, dus ging ik opzoek naar de hidden gems van de DDW! (en omdat ik al deze picture perfects mooier vind in kleur stap ik stiekem even af van de zwart/wit foto’s… ssst) En hier moet je zijn voor de meest instagrammable foto’s:

Heb je je altijd al eens in een cartoonfilm willen begeven? Dan moet je zeker een bezoek brengen aan Plan-B net buiten het centrum in Eindhoven. Hier vindt je ondernemers, start-ups, kunstenaars en ontwerpers onder één dak, waar ze hun creativiteit kwijt kunnen. Maar je vindt hier ook deze leuke achtergrond waarin het net lijkt alsof je rondloopt in een cartoon.

Plan

In een afgelegen hoekje op Sectie-C vond ik dit stukje design, even lief lachen, klik en klaar! Je hebt niet heel veel nodig met z’n achtergrond :)

DWW18-SectieC.jpeg

Goud, goud en nog meer goud, je kunt mij niet gelukkiger maken! Deze golden treisure vindt je bij Broeinest in het Glasgebouw, waar overigens nog veel meer van deze pareltjes aan achtergronden te bewonderen zijn.

Broeinest

Ergens op Strijp-R liep ik tegen deze wand vol met lampen aan, hoe insta-waardig is deze achtergrond? Ik ben verliefd!

DDW18-StrijpR.jpeg

Over design gesproken! Dit is toch wel de ideale achtergrond als we het hebben over felle kleuren en gave patronen. Deze prachtige achtergrond is te vinden in het VEEM gebouw, en dat alles gewoon in een parkeergarage…

DDW18-VEEM.jpeg

Maar als we het dan hebben over instagrammable achtergronden, dan mag deze zeker niet missen in dit rijtje. Vanaf het dakterras op Strijp-T heb je een prachtig uitzicht over de stad. En heb je nu geen tijd om naar de DDW te komen, deze achtergrond is gelukkig blijvend!

DDW18-StrijpT.jpeg

See you later!

Liefs,

Aniek