8x DAAROM VIND JE HET ULTIEME WERKGELUK BIJ IKONS

8x DAAROM VIND JE HET ULTIEME WERKGELUK BIJ IKONS

Waarom je happy wordt van werken bij IKONS… Uhh, heb je even? We kunnen echt wel 100 redenen bedenken. Maar daar wordt deze blog niet persé beter van. Dus vooruit, hier zijn er alvast 8. En als dat je nou aanstaat, dan geven we je graag reden 9 t/m 100 in een persoonlijk gesprek. Let us know!

#1 Het. Verveelt. Nooit.

In januari ga je aan de slag met de online propositie van dat ene iconische bedrijf, in mei sta jij aan het roer van een marketingcommunicatie afdeling die op dat moment jouw specialisme mist. Zo kan jouw halfjaar eruitzien als je aan de slag gaat bij IKONS; afwisselend en uitdagend. 

#2 Werknemen én ondernemen

Bij IKONS krijg je de kans om te ondernemen, gecombineerd met de zekerheid en het teamgevoel van een vaste baan. Werkondernemerschap dus. Een echte IKON denkt en handelt als een ondernemer, is voortdurend in ontwikkeling en heeft een duidelijk carrièredoel voor ogen. Natuurlijk sta je er niet alleen voor en reiken wij je de tools aan die je daarvoor nodig hebt.

#3 Van ‘ikonische’ waarde

Onze opdrachtgevers staan te springen om jouw hulp. Met jouw expertise, flexibele inzet en pro-actieve houding kun je écht iets toevoegen. Dat is lekker thuiskomen hoor. Iedere dag weer.

IKONS_office_presentation_Jana_2.jpg

#4 Train your brain

Stilstaan is achteruitgaan. Daarom organiseren we iedere vrijdagmiddag een nieuwe Friday Academy. Deze bestaan uit in-house kennissessies door specialisten uit het veld of onze eigen IKONS. Ook gaan we regelmatig op ‘field trip’ of volgen we een externe training. We love learning!

#5 Werken voor de tofste bedrijven in jouw regio

We werken voor veel verschillende opdrachtgevers. En dat zijn zeker niet de minste. Zo werken we bijvoorbeeld voor Dorel Juvenile, PSV, Deloitte, Van Gogh Museum, Eindhoven365, TMC en Fontys. Stuk voor stuk echte toppers. 

#6 Boost je netwerk

Als IKON werk je op verschillende plekken met heel veel verschillende mensen. Zo bouw je in no-time een netwerk op waar je U tegen zegt. En dat is fijn voor je volgende opdrachtgevers en natuurlijk voor je eigen carrière opportunities. Want hé, we verwachten echt niet dat je tot je pensioen bij ons blijft - mag wel hoor 😎.

IKONS_Drinka_Jana_Marlou.jpg

#7 52 vrijmibo’s per jaar

Eén ding is bij IKONS iedere week hetzelfde: De week sluiten we samen af. Onder het genot van een hapje en drankje, het liefst bij onze fantastische buren van de Velosoof. Met heel veel zin en nog meer onzin. Eigenlijk zijn dit alleen al 52 redenen waarom je bij ons zou willen werken.

#8 Nooit 5 dagen achter hetzelfde bureau

Bij IKONS heb je minimaal 4 werkplekken. Natuurlijk werk je in-house bij je opdrachtgever, maar ook op onze offices in Eindhoven, Nijmegen en Utrecht is er altijd een plekje voor je vrij. En als het jou beter uitkomt, werk je natuurlijk gewoon vanuit huis of dat fijne koffietentje bij jou om de hoek. Doen we niet moeilijk over. Als je op vrijdag maar naar de borrel komt… (grapje)

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de IKONS teamies die je er natuurlijk ook gewoon bij krijgt. Maar daarover mag je zelf oordelen na je eerste kennismaking. Joee, nu niet vergeten contact met ons op te nemen.

Happy working,

IKONS