5x VRIJMIBO IN EINDHOVEN

5x VRIJMIBO IN Eindhoven city

Bij IKONS is de vrijmibo vaste prik. De borrel wordt zelden overgeslagen en het liefste gehouden op het terras in de zon bij onze overburen: de Velosoof. Hoewel wij niet vaak afwijken van deze hotspot, zijn er zeker nog een aantal andere leuke plekken om het weekend in te luiden onder het genot van een biertje of wijntje. Onze borrelhotspots in willekeurige volgorde op een rijtje:

 
47328407_266022637376323_8253496933619888499_n.jpg

#1 VELOSOOF

Niet in dit lijstje omdat zij onze overburen zijn, maar om veel meer andere redenen. Ik som ze op: super vriendelijke eigenaren en personeel (toppers Esther en Rutger), een rustig en zonnig terras in het centrum (uniek!), wisseltap met goede biertjes en natuurlijk de wielervibe waar wij ons helemaal thuis voelen als fitgirls ;)thomas+eindhoven.jpg

#2 CAFÉ THOMAS

Het uberhippe en meest Instagrammable café van Eindhoven: Café Thomas. De ELLE, Fashionista, Roomed: alle schreven ze een artikel over het design van dit roze ingerichte restaurant/café. Alleen al om die reden moet je er een keer naar toe. Maar daarnaast bieden zij ook een officiële vrijmibo aan, met actie. Kom je met je collega’s? Dan krijg je het eerste rondje van Thomas + een vrijmibo-plank met hapjes.

WhatsApp+Image+2018-08-10+at+16.56.49.jpg

#3 STADSBROUWERIJ

De naam zegt het al: best beer in town! En ook nog eens van eigen bodem. Een ander pluspunt: een heerlijk uitgestrekt terras aan het kanaal, mét zon. Beter krijg je het bijna niet. Top plek om je weekend te starten. Onze favoriete biertjes? Sortie Sublime en de Witte Dame.


OOO-RB_bewerkt_watermerk-27-manify-1600x984.jpg

#4 MANIFY: OUT OF OFFICE

Zoals ze het zelf omschrijven: dé lekkerste vrijmibo van Nederland. Van origine gestart in Den Bosch, maar vanwege succes doorgepakt naar andere regio’s. Afgelopen november vond de eerste editie in Eindhoven plaats en het was heel tof: hippe cocktails, fijne DJ’s en borrelend publiek dat weekend viert. Deze vrijdag staat de volgende gepland in de Oude Rechtbank! Bijzijn is meemaken, see you there?IKONS_2019009.jpg

#5 DOWN TOWN GOURMET MARKET

Our all time favourite: Down Town Gourmet Market in hartje Eindhoven. Eigenlijk alles in deze foodhall is goed: van sushi tot wijn, van tapas tot burgers, van oesters tot springrolls. Er hangt altijd een relaxte vibe, borrelen is je enige to-do en in de zomermaanden is het meer dan goed toeven in de binnentuin.

Cheers, salut, proost,

Marlou en medeborrelaars