Meet Aniek!

Hi you!

Mijn naam is Aniek en ik ben alweer bijna een maand aan het werk voor IKONS! Het was tijd voor een nieuw avontuur en daar kwam IKONS precies op tijd om de hoek kijken.

Twee jaar lang heb ik gewerkt voor influencers en ben ik op de hoogte geweest van alle laatste trends op het gebied van social media, mode en lifestyle. Nu vond ik het tijd worden om mijn kennis te verbreden en zo ben ik bij IKONS terecht gekomen.

Via IKONS ga ik aan de slag bij Eindhoven365 als junior marketeer. Dit houdt in dat ik verschillende facetten binnen het bedrijf ga ondersteunen, zowel op het gebied van influencer marketing, social media maar ook een heel groot gedeelte content en web. Zo kan ik mijn kennis op deze verschillende gebieden verbreden en de kennis die ik al heb opgedaan gebruiken ter ondersteuning.

Eindhoven365 verzorgt de city marketing voor de stad. Eindhoven is een stad die bruist van de energie en waar altijd iets te beleven is voor iedere doelgroep. Een stad die barst van de creativiteit, innovatie, technologie, design en kennis. Eindhoven365 zorgt ervoor dat iedereen op de hoogte is van wat er te doen is in de stad, verzorgt campagnes en werkt samen met andere bedrijven aan mooie projecten. Genoeg te doen dus!

IKONS_2019001.jpg

Ik heb er mega veel zin in, dus tijd om weer aan de slag te gaan.

See you next time!

Heb je nog vragen of wil je meer van mij weten, stuur een mailtje naar aniek@ikons.nl