Quarterly Roundup Q1

We know. Van monthly naar quarterly, maar ook van een half A4’tje naar een hele pagina leesvoer ;-) En de reden? Drukke maanden. So let’s start:

Dide @ Vormgenoten

Naast de 4-dagen-in-de-week-bij-Eindhoven365-klus heeft Dide de afgelopen maanden ook voor een nieuwe klant mogen werken: Vormgenoten. Waar Vormgenoten vorig jaar nog GetBannered heette, heeft dit merk eind 2017 een transformatie doorgemaakt. Aan Dide de taak om deze nieuwe merkpositionering door te vertalen naar een concreet marketingplan voor 2018. Nu deze is opgeleverd, gaan we op voor een nieuwe fase bij Vormgenoten, namelijk het uitvoeren van deze plannen!

IMG_9980.jpg

Marlou @ Quinny
Marlou voelt zich zo enorm thuis tussen de kinderwagens dat ze nog een halfjaartje langer blijft bij Quinny. En dat is alleen maar heel vet, want er komen veel nieuwe kinderwagens aan die gelanceerd moeten worden. Wat dus betekent: nieuwe campagnes, photo shoots, website designs, social media content en instore designs bedenken en creëren. Daarnaast is Marlou met haar collega’s bezig om Quinny digitaal naar een hoger niveau te tillen en daarbij hoort natuurlijk nieuwe content. Dus.. Partner in crime Supersky ingeschakeld voor het schieten van nieuwe winter & herfst foto’s en video’s. Afgelopen maand vond deze shoot plaats in Eindhoven en de resultaten zijn heel gaaf geworden. Check de sneak peek:   

Wintershoot BTS 1.jpg

Evie @ Maas
Vorige week heeft Evie haar project bij Maas afgerond. In 3,5 maand heeft Evie ervoor gezorgd dat er een geheel vernieuwde e-commerce omgeving is opgeleverd voor MAAS (ready-to-use). Als onderdeel daarvan voerde ze ook een productanalyse uit over het volledige assortiment en leverde daaruit volgend online content op voor meer dan 500 producten. Omdat e-commerce natuurlijk valt of staat met continuous improvement, zorgde ze ook voor een e-commerce strategie en roadmap voor de komende twee jaar. Een concreet plan van aanpak en bijbehorende planning voor MAAS om de e-commerce omgeving verder te ontwikkelen en te optimaliseren. Evie kon dus met een gerust hart afscheid nemen en dat deed ze op gepaste wijze: 

28751348_613612855705302_8900505468175122432_n.jpg

Silvia @ TMC
Silvia is inmiddels bijna 3 maanden aan de slag als Marketing & Communication officer bij TMC. Ze startte midden in de verhuizing naar het mooie nieuwe pand op de High Tech Campus. TMC is een internationale consultancy organisatie die met ondernemende, technische professionals bedrijven in de high tech industrie helpt hun innovatiekracht en continuïteit te vergroten. Het is een club met ontzettend enthousiaste, positieve en betrokken mensen en dat dragen ze ook uit. Dat is duidelijk te zien op met name LinkedIn. De primaire vraag was dan ook om de organisatie en de verschillende businesscellen in Nederland te faciliteren en ondersteunen bij hun marktbewerking. Hiervoor werkt ze veel en nauw samen met de collega’s van Supersky die de identity van TMC van a tot z kennen. Omdat de focus ligt op nationale en internationale groei gaat Silvia ondertussen ook aan de slag met het creëren van een marketing- en contentstrategie om zichtbaarheid en bereik in de verschillende landen te vergoten. Een mooie uitdaging!

Opening TMC_vrijdag_TMC_001_5017.jpeg

Nadia @ Greenhouse Group
Nadia heeft in het afgelopen kwartaal zeker niet stil gezeten. Enerzijds afscheid genomen van haar klanten High Tech Systems Center en van Thysia. Bij het laatstgenoemde IT bedrijf heeft zij in de afgelopen 8 maanden het aantal werknemers zien groeien en zij zijn nu aan de slag met een Branding traject. Mooie kers op de taart van het 10-jarig bestaan in mei! We komen langs voor een taartje op de Haagse markt.

Anderzijds is Nadia welkom geheten door nieuwe klanten Nadine Gregoire en de Creative Hub van Fresh Fruit Digital/ Greenhouse Group.

Voor de Creative Hub is ze vanaf februari aan de slag als Digital Content Specialist.  Heel cool want het zijn niet de eerste de beste klanten waar Nadia voor mag werken, to name a few: Bijenkorf, Volkswagen, Porsche. De rol is een mooie combinatie van klantcontact, agile projectmanagement, specialisme en creativiteit en daarnaast is het een hele speelse en inspirerende omgeving om in te werken. Helemaal op haar plek dus!

27579038_180423632719719_3259224181539078144_n.jpg

Evie & Marlou @ IKONS
Naast dat wij heel hard werken voor onze leuke klanten, zetten we zo nu en dan ook (ludieke) interne projecten op. Het laatste project, vers van de pers, is: IKONS E.H.B.Z., oftewel Eerste Hulp Bij Zwangerschap. Een guerrilla offline + online campagne om bedrijven bewust te maken wat IKONS doet en hoe wij de flexibele oplossing kunnen zijn tijdens een zwangerschap. Een soort van geboortekaartje, maar dan van IKONS ;-) 

IKONS_Zwangerschap_LinkedIn_Banners.jpg
WhatsApp Image 2018-03-23 at 10.35.50.jpeg

En aanstaande zaterdag staat ons eerste sportevenement van 2018 op de planning: een 75km lange fietstocht in en rondom Eindhoven. More soon!