MEET JANA

Het is mijn eerste werkdag als IKON en de eerste dag voor IKONS in Nijmegen. Ik zie mensen hollen, slenteren en zoeken naar de trein. Ik moet lachen om de ontmoetingen die er plaatsvinden en het zonnetje schijnt. Perfecte omstandigheden voor een perfecte dag!

Enfin, ik ben Jana en officieel sinds 15 november 2018 bij IKONS in dienst. Na mijn studie (communicatie @ Hogeschool Arnhem en Nijmegen) heb ik als account- en projectmanager gewerkt bij communicatiebureau Puntkomma. Mooie uitdaging, leuke mensen en interessante klanten. Alleen begon er na enkele maanden toch iets te kriebelen: die wereldreis waar ik al jaren over praat. Na een goed reflectiemoment kwam de beslissing: ik vertrek! Naja, niet zoals het tv-programma dan. 

Nu, na 9 maanden reizen, ben ik al een tijdje terug van deze prachtige reis. Achteraf denk ik dat deze reis een soort uitstelgedrag was voor het grote-mensen-leven, maar nu kan ik met elk blond haar dat ik op mijn hoofd heb zeggen: ik ben klaar voor het grote mensen leven. De uitdaging die daarbij hoort heb ik dubbel en dwars gevonden bij IKONS. 

De komende tijd ga ik mij bezighouden met het uitbreiden van IKONS naar omgeving Nijmegen. We gaan gesprekken aan met nieuwe kandidaten, zoeken contact met bedrijven en brengen de markt in kaart. Al mijn goede eigenschappen kan ik hiervoor inzetten: ondernemend, creatief, verbinden, motiverend en vooral energiek!    

Het is ongelofelijk om te zien hoe snel je opgenomen kan worden binnen een groep mensen, hoe er wordt gekeken naar de kracht van elk individu en hoeveel vertrouwen je krijgt. Ik ben zo ontzettend blij dat onze paden gekruist hebben en ik heb veel zin om echt aan de slag te gaan. 

Nijmegen, here we come!

Ben/ken/weet jij een bedrijf/marcom topper? Of heb je gewoon een vraag voor mij? 

Jana@IKONS.nl

Oh, ik drink geen koffie, wel thee. :)