IKONS: HAPPY ONE YEAR!

Een jaar geleden zijn we vol ambitie met IKONS gestart en het eerste jaar is voorbijgevlogen. Nu zijn we een jaar verder en de ambitie en energie is alleen maar toegenomen, 2018 here we come!

Voor IKONS startte 2018 met de verhuizing naar een nieuwe locatie in Eindhoven. Onze nieuwe thuishaven in de Gasfabriek biedt de ruimte voor verdere groei op een creatieve plek in het centrum van Eindhoven. Maar dat is niet alles…. Per 1 januari hebben we er namelijk een kantoor bij: IKONS Utrecht opent haar deuren! We bereiken daarmee nog meer bedrijven en ondernemend marketingtalent.

Met al deze ontwikkelingen is duidelijk waar we in 2018 op mikken: verdere groei van IKONS. Nog meer mooie klanten om voor te werken. Uitbreiding van het team met marketeers die ondernemerschap in hun DNA hebben en investeren in ontwikkeling van talent door training en het delen van kennis.

Energie steken we niet alleen in werk, maar ook in sport. In 2017 deden we als team IKONS mee aan de Eindhoven Marathon en we hebben de smaak te pakken. In 2018 zal IKONS dan ook deelnemen aan verschillende events. Let’s go for it!

The best is yet to come, blijf ons dus volgen: Facebook, Instagram, LinkedIn 😊