Monthly Roundup November

Met de feestdagen in december voor de deur is het bij IKONS nog even hard werken. Iedereen heeft een volle agenda en we gaan het team opnieuw uitbreiden. Per 1 december versterkt Evie Kusters het team en ze gaat direct aan de slag bij een nieuwe klant: Maas Company. Daarnaast hebben we weer hard gewerkt met onze klanten aan mooie projecten. Nog een paar weken en dan gaan we ook bij IKONS aan de kerstborrel waarbij we nog een nieuwtje hebben… Daarover later meer. Nu eerst de laatste update!

Marlou @ Quinny

Dorel Juvenile opereert dan wel wereldwijd, maar het grootste gedeelte van de branding, marketing, creatie en productie wordt vanuit Helmond aangestuurd. Vandaar dat er voor Marlou een volgende opdracht binnen Dorel mogelijk werd vanaf november. Van het Europese omni-channel team op de begaande grond verhuisde ze naar het global brand team van Quinny op de eerste verdieping. Nieuw team, nieuwe focus en nieuwe werkzaamheden. Maar wel hetzelfde bedrijf, dezelfde contactpersonen en dezelfde locatie ;) Superleuk dus. Voor Quinny gaat Marlou de komende maanden ondersteuning bieden op het gebied van Marketing & Communicatie met een digital focus. Erg tof, omdat er twee nieuwe productlanceringen voorbereid moeten worden en daarvoor nog de gehele communicatiemix ontwikkeld moet worden.  

quinny_lifestyle_zappflexplus_2017_graphite_blush_graphiteonblush#2_familyonbridge_front.jpg

Dide @ DDW en GLOW

We wisten het mooi te plannen bij Eindhoven365. Dit najaar was het enorm knallen, met niet alleen de jaarlijkse mega-evenementen (Dutch Design Week en GLOW), maar we moesten en zouden ook nog de gloednieuwe website lanceren vóór deze events. Aanpoten dus, maar wat een mooi resultaat! De nieuwe thisiseindhoven.com staat live en tijdens DDW en GLOW heeft het team kunnen knallen met allerlei nieuwe content. Voor Dide betekenen deze evenementen 24/7 community management, om ervoor te zorgen dat alle bezoekers aangehaakt blijven bij Eindhoven via social.

Ook organiseerde Dide de eerste #Instawalk040, waarbij Instagrammers met de mooiste profielen werden uitgenodigd voor een unieke GLOW tocht op hoge hoogtes in Eindhoven. Met als resultaat: de mooiste beelden!

Ohja, en @eindhovencity is getagd door een kat met 1,2 miljoen volgers. Dit heeft voor de grootste groei aan volgers gezorgd dit jaar. Zijn we als marketingorganisatie weer even mooi op de feiten gedrukt. Dit is trouwens de bekende kat met de betreffende post:

Link: https://www.instagram.com/p/BbMKxYFHd5j/

Schermafbeelding 2017-12-05 om 09.31.38.png

Nadia @ Thysia Information Management

Thysia Information Management werkt veel met SharePoint en met K2; K2 is een internationale speler op het gebied van bpm-software. In September heeft K2 nieuwe software gelanceerd waarbij zij wereldwijd vooroplopen in het bpm-domein. Nadia heeft speciaal voor klanten en prospects van Thysia een evenement georganiseerd rondom deze release.

Het event vond plaats in Breda op 24 november. Speciaal voor dit event kwamen K2 experts uit de UK naar Nederland. Zij namen de gasten mee in alle mogelijkheden en toepassingen. Directeur van Thysia, Kristian de Lange, lichtte een aantal klant cases toe. De zaal zat (ram)vol, er was veel interactie en bijna iedereen sloot de vrijdag op gepaste wijze af; met een gezamenlijke borrel op de Haagse markt in Breda.

Nadia Thysia.png

Nadia @ Supersky & Vionq

Vionq is een ambitieuze club met consultants die bedrijfsprocessen echt begrijpen en beschikken over uitgebreide kennis van ERP-software.

Alle Vionqers hebben veel ervaring maar wat hen vooral speciaal maakt is hun gedeelde DNA. De mensen van Vionq zijn het belangrijkste goed voor het bedrijf. Wie zijn zij, wat maakt hen speciaal en waarom dan?! Dat laten zij zien in een serie van video’s die volgend jaar op de Social kanalen van Vionq te zien zijn.

Onze partner in crime Supersky heeft in November alle AV-productie verzorgt en Nadia mocht de rol als projectmanager op haar nemen. Door deze samenwerking heeft heel SMG kennis mogen maken met dat speciale DNA van Vionq. Tijdens de Vionq kerstborrel zullen de Vionqers het eerste resultaat van de video’s zien. Hier een behind the scenes:
 

Nadia Vionq.png