Meet Kelly!

Meet Kelly!

Hallo!

Aangezien de afronding van mijn studie eindelijk heeft plaats gevonden, ben ik blij te kunnen zeggen dat ik aan de slag ga bij IKONS. Mijn naam is Kelly van Tuyl en de komende minuten zou ik je graag mee willen nemen in het introduceren van mezelf.

Mijn achtergrond begint namelijk bij een opleiding tot interieurarchitect waarna ik heb gekozen voor een opleiding media-management. Deze laatste opleiding heeft mij het perfecte pakket gegeven om op veel posities te kunnen functioneren. Mijn kennis ligt namelijk binnen meerdere mediastromingen zoals fotografie, audiovisueel en grafisch. Ook het plannen en budgetteren van zowel kleine als grote projecten is aandachtig aan bod gekomen. Leidinggeven heeft voor mij daarin altijd een bijzondere rol gespeeld. Ik vind het namelijk heerlijk om te kunnen schakelen tussen verschillende partijen, taken en professionals. Het aansturen van deze professionals, en ondersteuning bieden bij het uitvoeren van zijn of haar taak is waar ik veel voldoening uit haal. Ik geloof in het vrijspelen van talent. Deze veelzijdigheid geeft mij een groot pakket aan kunstjes die ik mee ga nemen in alle stappen gedurende de rest van mijn leven. Van deze “studententijd” heb ik dus uitgebreid genoten, maar ook uitgebreid geleerd.

Ondernemerschap is daar een belangrijk onderdeel van. Een aantal jaren heb ik mijn eigen onderneming in het produceren van mediaproducties gehad. Hieronder vielen opdrachten als het ontwerpen van logo’s, fotografie, videoproducties en web-development. Waar ik mijzelf namelijk in kan verliezen is het schrijven van HTML/CSS codes.

Persoonlijke competenties van mij zijn ondernemend, creatief, gestructureerd en stiekem hoort daar ook de term levensgenieter bij. Alles in de trant van: “van je passie je werk maken”. Ik doe alles met liefde en persoonlijke aandacht.

Dit was Kelly natuurlijk in een notendop, maar voor nu even genoeg. Ik zou zeggen: “Tot ziens” in een volgende blog-post.

IMG_9100_bewerkt.jpg