Monthly Roundup: Januari

Wat een begin! IKONS is nog maar 3 weken oud, maar dat voelt voor ons al als veel langer. En dat bedoelen we natuurlijk positief ;-). We staan in deze blog even stil bij wat er deze eerste maand allemaal is gebeurd bij IKONS.

9 januari: WE HAVE LAUNCHED!

YES! We zijn er. Bekijk hieronder nogmaals de launch video (wij krijgen er ook geen genoeg van). Je leest meer over de totstandkoming van IKONS in de blog van Stijn: En toen was er...IKONS!

Dide @ Eindhoven365

Dide is in januari gestart bij Eindhoven 365, waar ze verantwoordelijk is voor Social Channels & Media. Samen met een enthousiast team zet ze Eindhoven internationaal op de kaart. Benieuwd naar haar werk? Volg Eindhoven op Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn.

dide eindhoven365

Dide: "Het begin was al gelijk pittig! Zo startten we het jaar met twee heidagen, waarin we elkaar beter leerden kennen, onze inzichten en visie deelden (zie mijn presentatie 'skills' hierboven) en plannen maakten voor 2017. Ik kijk erg uit naar komend jaar, en ben trots dat ik mag werken voor zo'n fantastische opdrachtgever en deze geweldige stad."

Marlou @ TMC 

Ook Marlou is in januari gestart bij een nieuw project. De komende 4 maanden ondersteunt ze TMC op gebied van marketing & communicatie. Een bekende club voor Marlou, ze heeft er namelijk al eerder mee samengewerkt. Benieuwd naar haar werkzaamheden? Houd de IKONS socials in de gaten, binnenkort schrijft ze er een blog over!

succesmarlou

Marlou: "Precies een jaar geleden verving ik ook tijdelijk de Marketing Communicatie Manager bij TMC. Super leuk om weer terug te zijn op het oude nest! En nu ook nog als Employeneur via IKONS bij dé grondlegger van het Employeneurship model ;-) Een top combi!"

LOTS OF FUN!

Naast het serieuze werk trakteerden we onszelf in januari ook op minder serieus werk. Naast Exercise Paradise van Maxwell op de dinsdagen, zaten we een weekend in Duitsland met onze collega's van Supersky en Socialize.

Vooruitblik Februari

Mooie dingen dus in januari. En februari wordt wat ons betreft niet anders, met een aantal mooie blogs, gave pitches (duimduim) en een hele hoop toffe social posts (like, volg en connect) in het vooruitzicht. Lets go!