Blogs

Vind hier al je informatie, tips, inspiratie en kennis op het gebied van marketing, communicatie, online, branding, campagnes, contentmarketing, social media, advertising, Google en many more.

Britt van den Tempel Britt van den Tempel

Meet Britt

Dit is Britt! ONS nieuwe IKONS. Heeft een liefde voor reizen en Mamma Mia. Ze is sportief en geniet van het bourgondische leven. Waar gaat haar hart sneller van kloppen? Passende content bij je brand. Meer weten over Britt? Lees dan gauw verder.

Meer lezen
communicatie, marketing, social media marketing, contentmarketing Luciëna Mertosentono communicatie, marketing, social media marketing, contentmarketing Luciëna Mertosentono

Kijkje in de ikons-keuken met Juul

Als interim markteer krijgen we vaak de vraag: wat houdt ons werk nou eigenlijk in? En wat doet IKONS dan precies? Goede vragen die we iedere maand stellen aan een IKONS-collega. Lees snel verder voor een kijkje in de keuken in het interim-leven. Deze week: Juul.

Meer lezen
IKONS Inge Arissen IKONS Inge Arissen

Meet Inge

Meet Inge; deze creatieve content marketeer staat klaar om de sprong te maken. Ze is dol is op verhalen, sporten, maar ook op snacken! Haar droom is om toffe campagnes en sterke merken te maken. Maar, een koffietentje met boekenwinkel is een prima tweede optie. Meer weten over Inge? Lees dan verder.

Meer lezen
communicatie, marketing, social media marketing Juul Hendriks communicatie, marketing, social media marketing Juul Hendriks

Haal het maximale uit ChatGPT: onze tips voor de beste output

ChatGPT is een krachtig hulpmiddel dat gebruik maakt van geavanceerde AI-technologie om conversaties te voeren en vragen te beantwoorden. Of je nu een schrijver, onderzoeker, student of gewoon nieuwsgierig bent, ChatGPT kan je helpen bij het vinden van antwoorden, het genereren van ideeën en het verkennen van nieuwe onderwerpen.

Meer lezen
communicatie, marketing, social media marketing Juul Hendriks communicatie, marketing, social media marketing Juul Hendriks

Ode Aan De Hop: van campagne-manifest tot Dutch Interactive Award 

Weet je nog, onze Ode Aan De Hop-campagne? Daar hebben we een Dutch Interactive Award mee gewonnen! 😱 Dat is toch wel dé kers op de taart. Of helemaal in stijl: de hop in ons biertje. En daar zijn we enorm trots op. Daarom delen we graag de highlights – en het jurycommentaar! – met je.

Meer lezen
communicatie, marketing, social media marketing Jeslynn Geuns communicatie, marketing, social media marketing Jeslynn Geuns

BOOST JOUW MERK OP TIKTOK: TIPS EN TRICKS

Tiktok een platform dat alleen gericht is op Gen Z? No way! Met meer dan 4 miljoen Nederlandse gebruikers valt TikTok niet meer te ontkennen als belangrijk social media kanaal. TikTok is nog een relatief nieuw platform, het perfecte moment om jouw merk te gaan boosten op TikTok! Wij geven je een aantal tips en tricks.

Meer lezen
IKONS Jeslynn Geuns IKONS Jeslynn Geuns

Meet caroline

Meet Caroline; deze design, marketing & development enthousiaste en leergierige Eindhovense is klaar voor de Hop! Haar grote droom? De online wereld een beetje beter & mooier maken. Meer weten over Caroline ? Lees dan verder.

Meer lezen
IKONS Laura Klessens IKONS Laura Klessens

Meet Laura

Meet Laura; deze design, marketing & development enthousiaste en leergierige Eindhovense is klaar voor de Hop! Haar grote droom? De online wereld een beetje beter & mooier maken. Meer weten over Laura ? Lees dan verder.

Meer lezen
IKONS Guest User IKONS Guest User

Meet Ruben

Klaar voor de hop! Deze actieve marketing & communicatie professional wandelt, dineert en brainstormt er op los. Zijn grote droom? Art- of creative director bij een designstudio. Meer weten over Ruben ? Lees dan verder.

Meer lezen